s

Stories

Martin Apenes

Fyll den opp med ting du bruker i hverdagen, og nyt følelsen av avhengighet..


Status: Partner i WergelandApenes og familiemann

Antall år med En Nielsen: 19

Bruksmønster: Hver dag – henger under jakken, på kroken i gangen eller over stolen.

Innhold: Penger, bankkort, notisbok, penner, kniv, nøkler til hus og jobb, minnepinne, bank-ID, mobiltelefon, visittkort, sykkelnøkkel, månedskort, sertifikat, kvitteringer, frimerker.

Sterkeste En Nielsen-minne: Det er når jeg glemmer den. Det har skjedd tre ganger; senest på en tennis-bane i Hyde Park hvor jeg hadde hengt den fra meg på gjerdet mens jeg spilte. Etter at jeg forlot banen, oppdaget jeg at jeg hadde glemt den igjen, og løp tilbake. Da følte jeg meg veldig naken!

Et godt En Nielsen-råd
: Bruk den hver dag. La den være din følgesvenn. Fyll den opp med ting du bruker i hverdagen, og nyt følelsen av avhengighet. Studér hva du putter i lommene og merk deg hva det gjør med klærne dine.

Kommentarer fra andre: 
Det er faktisk kolleger og andre jeg har vanket med i mange år som ikke har lagt merke til at jeg har den på. Og når de ser den blir de imponert. Det pussige er at mange som ikke har lagt merke til den vegrer seg for å kjøpe en selv, blant annet fordi de er usikre på hva folk vil si.